De huidige schoolraad bestaat uit:

De vertegenwoordiger van het schoolbestuur:

* Kelly Verboven - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Natalie Van de ven - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vertegenwoordigers van het personeel:

* Leen Verboven - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Oeyen Kelly - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Sven Michiels - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vertegenwoordigers van de ouders:

* Wynants Joost - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Geeraerts Kim - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Liesbeth Van Genechten - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vertegenwoordigers van de lokale gemeenschap:

* Van Mensel Jan - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Mariën Mart- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Vrindts Johan - jDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De schoolraad heeft advies- en overlegbevoegdheid over een aantal onderwijsaangelegenheden.

De schoolraad wordt om de vier jaar verkozen (2021-2025) en vergadert een aantal keren per jaar in de school (zie nieuwsbrief) - Stijn Streuvelsstraat 11.

Nieuws van de schoolraad:
 
 
 
Go to top